KOM SPELEN BIJ DEGASTEN

We starten met een nieuw seizoen bij DEGASTEN. We organiseerden een Auditiedag in Podium Mozaïek en Open Lessen in Amsterdam West, Oost of Noord. Met alle groepen samen starten we het jaar tijdens de Startdag.
→ De Open Lessen en de Auditiedag 2020 zijn al geweest. Heb je nog een vraag? Mail ons op info@theaterdegasten.nl of WhatsApp 06-44206250.

OPEN LESSEN

Voor iedereen die woont, werkt of naar school gaat in Amsterdam West, Oost of Noord organiseerden we Open lessen op onze Leslocaties. Mensen die nieuwsgierig waren konden langskomen, meedoen, de docent ontmoeten en alle mogelijke vragen stellen.

OPEN LES WEST – ma 14 sept 18:30 @Meervaart studio, Osdorpplein 6
OPEN LES OOST – do 17 sept 18:30 @Nowhere, Madurastraat 90
OPEN LES NOORD – do 17 sept 19:00 @Huis van de wijk De Banne, Bezaanjachtplein 243

AUDITIEDAG

Tijdens de Auditiedag laat jij zien wat je in huis hebt en volg je gratis theaterworkshops. Je hoeft dus niet in je eentje op de stip te staan voor een jury en een monoloog uit je hoofd te leren. De selectie is gebaseerd op durf, fysiek spel en hoe je samenwerkt in een groep. Uiterlijk de volgende dag hoor je of je bent aangenomen.

AUDITIEDAG – zo 20 sept 11:00-17:00 @Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
→ De auditiedag 2020 is al geweest, wil je meer info, mail dan naar info@theaterdegasten.nl of WhatsApp 06-44206250.

STARTDAG

Met iedereen die wordt aangenomen starten we het seizoen met een startdag. Op deze dag worden de groepen definitief ingedeeld. En het is ook gewoon een feestje – coronaproof natuurlijk.

STARTDAG – zo 27 sept 11:00-17:00 @Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191

CORONA-PROOF

Zowel de Open Lessen, de Auditiedag en de Startdag zijn corona-proof. Dat betekent dat er overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden met anderen – ook in de theaterworkshops zelf. We vragen iedereen zich aan te melden van tevoren en niet te komen bij verkoudheidsklachten of koorts.

GROEPEN SEIZOEN 2020-2021

Als je aangenomen bent tijdens de jaarlijkse Auditiedag of tijdens een van de Open Lessen, dan kun je lessen volgen bij DEGASTEN. Ervaring is niet per sé nodig, als je maar iets te vertellen hebt! Heb je wel theaterervaring en wil je van theater je beroep maken, dan helpen wij je verder met de volgende stap. Per jaar is er plek voor zo’n 100 jongeren. In het schema hiernaast zie je alle trainingsgroepen van seizoen 2020-2021

LESGELD

Voor de groepen WEST en OOST betaal je voor een heel seizoen theaterlessen slechts 200 euro. Dit bedrag kun je in termijnen betalen. Voor de groepen NOORD en BOOST is er zelfs helemaal geen lesgeld. Door subsidie en fondsen lukt het ons om de prijzen zo laag houden en onze lessen toegankelijk te houden voor mogelijk jongeren.