Meedoen & auditie

Meedoen & auditie2019-08-03T16:54:11+01:00

DEGASTEN zoekt aanstormend talent! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en wil je op een podium staan?

Onze jaarlijkse Auditiedag komt er weer aan!
Schrijf je nu vast in voor zaterdag 14 september.
Deelname is gratis.

Wil je theater maken en leren acteren?

Dan kun je lessen volgen bij DEGASTEN. Ervaring is niet per sé nodig, als je maar iets te vertellen hebt! Heb je wel theaterervaring en wil je van theater je beroep maken, dan helpen wij je verder met de volgende stap.

Als je wordt aangenomen, train je een heel seizoen mee in de DEGASTEN West, Oost of Noord, performancegroep of productiegroep en maak je één of meerdere voorstellingen.

Lees hier de extra info:

-DEGASTEN West Repetities zijn een heel seizoen van september t/m mei, op de Maandagavond 18:30 – 21:30 in Studio West

-DEGASTEN Noord Repetities zijn een heel seizoen van september t/m mei op de Woensdagavond 18:30 – 21:30 in Noord (locatie wordt nog bekend gemaakt)

-DEGASTEN Oost Repetities zijn een heel seizoen van september t/m mei op de Donderdagavond 18:30 – 21:30 in Nowhere

Alle geselecteerden zitten in de eerste twee maanden in de  groepen.

Met DEGASTEN West, Oost of Noord maken we een weekend lang theater op locatie eind mei 2020. De eindpresentatie die voor publiek toegankelijk is, zal aan het einde van het weekend te zien zijn. (exacte data en tijdstip volgt nog)

Vanuit deze groepen kun je gevraagd worden om te spelen in een voorstelling op een festival of in het theater.

In november wordt uit deze groepen een productiegroep samengesteld voor het maken van twee verschillende producties. Deze groep gaat ook repeteren op de zondagmiddagen van 12.00 tot 17.00 uur.

– Verschillende projecten gedurende het jaar, zoals een schoolvoorstelling maken en ermee toeren, of locatievoorstellingen voor festivals. Hierover hoor je meer tijdens de Auditiedag.

Lesgeld: Voor een heel seizoen theaterlessen betaal je slechts 200 euro. Dit bedrag kun je in termijnen betalen.

Tijdens de auditiedag van 14 september kun je opgeven of je les wilt volgen in Studio West (Amsterdam Nieuw West) in Noord of bij Nowhere (Amsterdam Oost). Je traint dan t/m eind oktober wekelijks, daarna wordt er pas een extra selectie gemaakt voor de productiegroep (die twee keer per week traint).