Meedoen & auditie

Meedoen & auditie2019-04-06T13:55:37+00:00

DEGASTEN zoekt aanstormend talent! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en wil je op een podium staan?

Onze jaarlijkse Auditiedag is net achter de rug, maar je kunt je eventueel opgeven voor een tussentijdse les.

Schrijf je nu in via http://www.theaterdegasten.nl/#meedoen. Deelname is gratis.

Lees hier de extra info:

-DEGASTEN West Repetities zijn een heel seizoen van 25 september t/m 13 mei, op de Maandagavond 18:30 – 21:30 in Studio West

-DEGASTEN Oost Repetities zijn een heel seizoen van 21 september t/m 13 mei op de Donderdagavond 18:30 – 21:30 in Nowhere

Alle geselecteerden zitten in de eerste twee maanden in de  groepen.

Met DEGASTEN West en Oost maken we een weekend lang theater op locatie op 24, 25 en 26 mei 2019. De eindpresentatie die voor publiek toegankelijk is, zal aan het einde van het weekend te zien zijn. (exacte tijdstip volgt nog)

Vanuit deze groepen kun je gevraagd worden om te spelen in een voorstelling op een festival of in het theater.

In november wordt uit deze groepen een productiegroep samengesteld voor het maken van twee verschillende producties. Deze groep gaat ook repeteren op de zondagmiddagen van 12.00 tot 17.00 uur.

– Verschillende projecten gedurende het jaar, zoals een schoolvoorstelling maken en ermee toeren, of locatievoorstellingen voor festivals. Hierover hoor je meer tijdens de Auditiedag.

Lesgeld: Voor een heel seizoen theaterlessen betaal je slechts 200 euro. Dit bedrag kun je in termijnen betalen.

 

AANMELDEN

 

IMG_2359

 

Ben je tussen de 12 en 25 jaar en wil je theater maken?

Dan kun je lessen volgen bij DEGASTEN. Ervaring is niet per sé nodig, als je maar iets te vertellen hebt! Heb je wel theaterervaring en wil je van theater je beroep maken, dan helpen wij je verder met de volgende stap.

DEGASTEN geeft les in Amsterdam Oost (Nowhere) en in Amsterdam Nieuw West (Studio West).

Als je wordt aangenomen, train je een heel seizoen mee in de trainingsgroep, performancegroep of productiegroep en maak je één of meerdere voorstellingen.

Tijdens de auditiedag van 17 september kun je opgeven of je les wilt volgen in Studio West (Amsterdam Nieuw West) of bij Nowhere (Amsterdam Oost). Je traint dan t/m eind oktober wekelijks, daarna wordt er pas een extra selectie gemaakt voor de productiegroep (die twee keer per week traint).

De auditiedag is gratis.

Als je wordt geselecteerd, kosten de trainingsgroep en performancegroep (voor een heel jaar) € 185 en de productiegroep € 225.

Oeps! Auditiedag gemist?

Stuur dan een mailtje naar info@theaterdegasten.nl om je aan te melden voor een tussentijdse les.

mee01

IMG_8113-bewerkt