Hamlet_Jong-RAST_voor

Na Tête a Tête, Young Hearts, BloodSugarSexMagik en Anti/Gone komt Jong RAST met een eigentijdse bewerking van Hamlet. Misschien wel de bekendste zin van alle theaterstukken. In ieder geval die van William Shakespeare. Hamlet is al meerdere malen bewerkt en uitgevoerd. Nu is het aan de jongeren van de twee trainingsgroepen van Jong RAST om ermee aan de slag te gaan. Onder begeleiding van de theaterdocenten Elike Roovers, Peter van Roermund en Rutger Esajas gaan de jongeren samen met de junior workshopdocenten deze klassieker op eigenzinnige wijze bewerken.

Spel Marylva Albitrouw, Edson Baiao, Hajar Belkhadda, Samora de Boer, Stephanie Carrilho, Salim Elhaoaari, Kikii van de Graaf, Jamy Guda, Sinem Kavus, Tim Koenders, Rufino Henricus, Yassine Laoikili, Jessy Lemmert, Sarah Manuela, Cacharell Noya, Claudia Ofosuhene, Henk Sholles, Laetitia van Tongeren, Robert Veen, Yoeri Zavrel.

Tekstbewerking en regie Elike Roovers, Peter van Roermund en Rutger Esajas

Junior workshopdocenten Sherwin Chaar, Ellen Deinum, Roos Dros, Tara Joosse, Nicky Tichelaar

Productie Ann Nicole Tazelaar

Productie assistent Marieke Verdonk

Geluid Marnix Ike Projectcoördinator Farnoosh Farnia Educatie Edo Berger Grafisch Ontwerp Patric van Beek

Publiciteit Yuen Kwan Lo

Met dank aan Inge Schouten, Alkan, Elyasu, Emmanuel, Guilermo, Jeffrey, Reggie, Sidar, Soufiane, Tara en De Amsterdamse Compagnie N.V. en alle kunstenaars en bedrijven in het creatieve bedrijvenpand Hendrick de Keyser.